Hoi Nachtboek,

Het is vandaag zondag en dus mag het gezegd worden. Wat zijn we gezegend met onze jongste dochter. Alweer een heerlijke excursie gehad, alleen hadden we nu een ander vervoersbedrijf dus duurde het een uur langer om er te komen. Daarnaast vonden we het ook prettig om de fabrieken bij daglicht te zien en dat de eigenaar zelf ook kon ontbijten. Ik heb nog een foto gemaakt, want ik heb inmiddels begrepen dat de fabrieken erg onder druk staan en dat ze binnen enkele dagen moesten afslinken. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat ze dat na een jaar of 2 failliet zouden kunnen gaan. Dan wil ik nog wel graag een herinnering hebben. Dus dagboek, bij deze stop ik de foto erbij. Ik weet dat we het samen privé kunnen houden en dat niemand anders deze foto ooit zal kunnen bekijken!

Verder ga ik overdag maar eens op zoek naar een zwitserse horloge fabrikant en vragen of ze een nieuwe serie op de markt willen zetten, Ba-By genaamd. Dat kind heeft me toch een strak voedingsschema, daar kan je echt de klok op gelijk zetten. Dus wie weet gaan we haar nog even goed in de marketing zetten. Uiteraard kan het elk moment anders zijn, maar we genieten nu gewoon van elke nacht die we hebben gehad en halen daar maar de energie uit voor de nachten dat het ff niet zo loopt.

Heb ik verder nog wat te vertellen, oh ja… ik dacht dat we duidelijk waren geweest in het feit dat we een kraamfeest zouden vieren. Kom je ineens middenin de nacht visite op de trap tegen! Schandalig, ik heb hem gelijk naar buiten gekieperd. Je kan op zijn minst toch even bellen, je zou een rolberoerte krijgen.

Nou verder heb ik geloof ik niet zo veel te melden, maar het is ook lastig typen als je ogen steeds dichtvallen. 

Ik zeg een hele Dikke Doei,
Edgar

p.s. Die Q10 roller is niet om je fitter te voelen, maar tegen de rimpels… die heb ik nu nog niet nodig met mijn perzikhuidje, maar vraag het over een week of wat nog een keer!