Jôh Nachtboek,

Nou dat was me een nachtje wel. Ik denk dat we vannacht toch zeker twee maar misschien wel drie keer uit moesten. Althans, dat is in mijn gedachten zo. Want toen ik het er vanmorgen met Nienke overhad gaf ze aan dat dat echt niet zo was. Ze is maar één keer met de jongste dochter in de weer geweest en was heel stil…. (toch vertrouw ik het voor geen meter… maar toch twijfel ik een beetje aan mezelf). Heb jij dat ook wel eens gehad Nachtboek, dat je aan jezelf twijfelde?

Dus naast haar nachtelijke bezoek (of bezoekjes) is het ’s nachts rustig. Overdag hebben we wat ‘last’ gehad van de regeldagen. Ze is toch wel een dag of twee van slag geweest. En als ik zeg van slag, dan bedoel ik ook van slag. Ze ging zomaar om niets een keertje huilen en ze wilde de hele dag kroelen!!! Zodra je ze weg legde in de box of in de wagen keek ze je aan met van die ogen of je haar niet heul snel er weer uit zou halen! Dat deden we dan maar getrouw… als het goed is moeten we nu echt over het hoogtepunt heen zijn, want het waren een paar zware dagen.

Nee ff alle Stekheid op een Gokie. We mogen echt heel blij zijn met onze lieve rustige en blije baby. We zijn er zo blij mee dat ik het zelfs niet aandurf om er erg veel grapjes over te maken omdat je dan zult zien dat… dus doen we het maar niet.

Ik ga je weer verlaten, boekie van me. Maar ik zal niet vergeten om elk uur vannacht de wekker te zetten om echt te controleren of ze er maar één keer uitgaan.

XXX + OOO,

Edje

p.s. Als je binnen anderhalf uur nog terugkruipt in bed (van 7.00 tot 8.35) dan is je bedje gewoon nog warm!!! #Heerlijk