Mel, we weten ondertussen wel over je vader dat hij een blije mopperkont is. Oftewel, hij is pas echt gelukkig als hij lekker aan het mopperen is. Nou, goed nieuws, papa is heel gelukkig! 

Het voorstel om die schattige kleine kipjes bij dat (vanuit hun oogpunt) enorme konijn te zetten is natuurlijk niet zo slim. De kipjes zijn bang, ietwat kwetsbaar, en zouden vervolgens opgejaagd worden door een nieuwsgierig, snuffelend, knagend, aan hun poten knabbelend, bijdehand konijn. Die arme beestjes herstellen nooit meer van dat trauma! Nee hoor, dan maar wat ongemak voor onszelf terwijl onze nieuwe vriendinnen rustig kunnen wennen aan hun nieuwe onderkomen. Wat ze trouwens ook heel goed doen! Ze scharrelen al een beetje rond en kletsen gezellig tegen elkaar. Ik was ook enorm trots (en opgelucht!) toen ze gisteravond helemaal zelf hun nachthok in gingen. Knappe kippies! 

Ook hebben je zusje en ik al druk gebrainstormd over de namen. Na een poosje observeren hebben we er al vier bedacht: Lot, Coco, Glory en Frodo. Nu de vijfde nog. Heb jij suggesties? Please share! 

Even nog over de buurtkatten, ja dat is nog wel een beetje spannend. Volgens de kippenspecialist gaan de dames echt nog een stukje groeien en ik hoop dat hij gelijk heeft! Anders eindigen ze inderdaad als portie kipfingers voor een voorbijkomende, iets te enthousiaste, jagende kat. Misschien kan papa nog wat extra schuilplekjes bouwen in de ren! Gewoon voor de zekerheid. Ik moet nu al lachen om het gezicht dat hij zal trekken als ik hem dit voorstel. Haha, we doen hier natuurlijk alles om zijn moppergeluk te waarborgen! 

Dikke kroel,
mama