Smoelenboek

Nou Mel, ik hoop dat er nog genoeg ruimte is om op deze server ook enkele foto’s te kunnen plaatsen. Ik weet niet of het nog wel past naast die sh*tload hoeveelheid foto’s waar jij ons mee overstelpt. Ook als ik hier over straat loop wordt ik met regelmaat aangesproken dat de mensen zo onder de indruk zijn van de omgeving waar jij je in mag begeven. De schitterende natuur, de paardrijritjes, de nabije omgeving en de vele dorpjes die je bezoekt. Dus blijf die foto’s vooral plaatsen. Mensen waarderen het echt heel erg!

Maar nu gaan we dus wat ruimte inlassen voor onze nieuwste aanwinsten. Misschien heb je er iets van meegekregen de afgelopen week, maar er was ruimte voor gezinsuitbreiding. Dus ik een professioneel schoonmaakbedrijf ingehuurd, een fotograaf voor de foto’s (je weet wel, van zo’n makelaar die de woonkamer van het formaat van een postzegel eruit laten zien als een vrijstaande villa), een account op AirBNB aangemaakt. Want ja, ik had hier toch een kamer over. Dus net toen ik de eerste gasten wilde laten inschrijven kwam je moeder met de suggestie voor kippen. Dat was niet helemaal wat ik in gedachte had, maar ja. Dat gaat hier aan de lopende band zo.

Maar gezinsuitbreiding, we hebben, voor het geval je het nog niet wist, kippen. We gingen voor drie, onderweg er naartoe werden het er vier en de verkoper vond vijf een leuker aantal dus werden het er vijf. Ik ben er eigenlijk wel blij mee, want nu hebben de buurtkatten in ieder geval twee kansen om iets te grijpen zonder dat we onder ons quotem zitten.

Maar genoeg geschreven, het is tijd om ze te showen.

Als je naar de eerste foto kijkt zie je de huisbaas, die ken je nog wel, dat is het 28 jarige konijn Woezel. Still Going Strong, alhoewel hij het op dit moment erg Still Very Hot heeft, dus of hij de kerst gaat halen is de vraag. Nu geeft dat niet, want tot de kerst kunnen we hem invriezen.

Daarna krijg je de de nieuwe aanwinsten. Zoals je ziet hebben al onze meest fantastische suggesties van namen de jury beoordeling niet gehaald en hebben de vrouwen hier geheel democratisch, op zijn Ruttiaans (wat-wil-het-volk,-mooi,-ik-doe-het-tegenovergestelde) zoals dat hier gaat, zelf besloten wat de namen zouden worden. Maar zeg nou zelf, Kip Mandori, McChicken, Kipfinger, Kippiepan en Eliane Florance Leonieke Vivianne de eerste, is toch veel leuker. Maar helaas, het mocht niet zo zijn. Nu ga ik maar weer terug naar mijn AirBNB account. Je moet wat om die Tesla spaarpot snel gevuld te krijgen. Heb jij een beetje een idee wat we aan een student kunnen vragen voor je kamer? Ik dacht zelf aan 4200,- per maand of is dat boven de stufi?

Groetjes aan iedereen in Frankrijk en tot gauw.

Kippenkroel,
Papa

Vorige

To kip or not to kip

Volgende

Vaderdag

  1. Janny

    Met de kippen op stok is dus niet jou bedoeling als ik dit zo lees.. wat heerlijk dat je binnenkort op je dichter mag passen en de dieren daar. Maar wie past op jou dames? Of heb je ze al redelijk zelfstandig opgevoed? Lefs en stuur maar gauw wat foto,s van de camping van Mel. Je tantetje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoogstaande technische vernuftige website gebouwd door Edgar & Vormgeving en illustraties door Melody