Lieve papa,

FIJNE VADERDAG!!!!!!!! Ik was, net zoals mama, pas om 10 uur wakker. En dan denk je misschien bij jezelf, ‘oh, dan zal ze natuurlijk gelijk de Huizeveen website openen om een stukje te schrijven’, maar we hebben hier een wifi-noodsituatie en ik probeer mijn 4g zoveel mogelijk te besparen, dus dat kon deze week even niet.

Mama heeft mij inderdaad geappt dat het jou allemaal niet zoveel uitmaakt dat het Vaderdag is, en aangezien je niks commercieels wil, zal ik het maar weer oplossen door iets origineels te bedenken. Dusss… voor Vaderdag 2023, wil ik je graag uitnodigen om een week naar l’Abbaye du Palais te komen! (reiskosten niet inbegrepen)

Dat is dus een week om aan het zwembad te liggen, zoveel te eten als je wilt en volop te genieten van de Franse natuur (en mijn fantastische gezelschap natuurlijk). Oh, en je mag twee mensen meenemen, dus je kan ook nog eens mama en zusje blij maken. Is dat niet een feest?

Ja, en over het klimaat gesproken, het is hier wel anders! Overdag meestal rond de 27 graden, en soms hebben we enorme onweersbuien. Waar ramen van trillen en wifi kastjes van gaan vonken weetjewel, vandaar mijn internet-absentie. 

Maar goed, alle grapjes terzijde, ik hou van jou, en vind het jammer om er niet bij te zijn deze Vaderdag. Ik heb het hier zeker naar mijn zin! En we hebben ondertussen wel kittens, maar die zijn dus niet van de zwangere poes. Ja, ik weet ook niet hoe dat kan, misschien werkt dat anders in Frankrijk. We hebben wel twee hele schattige kippen kuikens, waar we van de week een kippenhok voor in elkaar hebben gezet in de hitte. (Om er vervolgens achter te komen dat er geen luikje op zit, dus ze kunnen er alsnog niet in, want vossen!!!)

En wat is jouw inhuurtarief voor die zogenaamde blogs? Want anders komt die Tesla inderdaad nooit, en dan is het hier volgend jaar 28 graden in plaats van 27. 

Hey en als ik hier inderdaad al 73 dagen, 10,43 weken, 2,40 maanden of ook wel 0,20 jaar zit, ben ik dus precies op de helft vandaag. Nou vermoed ik dat de laatste maanden voorbij zullen vliegen, want dat deden de eerste ook.

Denkbeeldig kusje, knuffel en vaderdagcadeautje,

Mel

p.s. Oh, en die foto’s komen nog wel, maar dat doen we maar als jij er bent, want die kan ik op dit moment niet eens doorsturen.